dimarts, 18 de gener del 2011

ERUPCIÓ D'UN VOLCÀ

Avui a les classes de cicle inicial hem fet erupcionar volcans. En grups hem construït un volcà i després l'hem fet explotar, estàvem molt nerviosos i fins i tot alguns teníem una mica de por del que podria passar. Alguns grups li han posat nom al seu volcà.
Deprés hem sortit tots a fora al passadís i tots tenim moltes ganes de saber moltes coses del volcans. Les mestres hem proposat que cada classe treballi els volcans i que després farem un congrés de vulcanòlegs, bé, una reunió d'experts en volcans, per explicar als altres tot allò que hem après. Tothom està molt emocionat!!



7 comentaris:

  1. Que xulo l'experiment dels volcans.... el Marc esta encantat i de fet fa uns dies, ens deia que de gran volia ser volcanolèg, també tenim una sortida pendents a la fageda d'en Jorda i a visitar el volcà del cruscat i volcà de santa margarida, es ideal per anar amb escoles també, fem la suggerencia.... nosaltres quan faci mes bon temps potser i anirem!! Ja us explicarem que tal, els tenim ben aprop a Girona...

    El marc, té un dubte, apart de bicarbonat i vinagre, i algun ingredient mes? a ell li sembla que li veu posar mes coses. Gràcies!

    Marc Saus i Pilar castilla

    ResponElimina
  2. Doncs Marc, si tens dubtes, el dimarts que ve descobriràs el que vam posar a l'ampolla per provocar l'erupció del volcà. Espero que t'agradi!! Molts besis. MI

    ResponElimina
  3. Estic molt contenta perquè els nens i nenes del meu grup vam decidir posar al nostre volcà el nom de Etna, com jo. I és que el meu nom ve del volcà de Sicília. Tinc ganes de saber més coses sobre els volcans!
    Etna Armengol

    ResponElimina
  4. M'agradat molt fer erupcionar el volcà.
    Ara ho farè a casa de la tieta a veura si em surt.
    Perquè no heu ficat fotos ni videos del volcà dels nens de 2?

    ResponElimina
  5. Hola, Kevin! Si que hi ha fotos dels volcans de segons, però només vam fer un vídeo. Ens sap greu. Ens has d'explicar si t'ha erupcionat el volcà que has fet a casa de la teva tieta. Molts besis

    ResponElimina
  6. HOLA AM BAN AGRADA MOLT ALS BOLCANS SABEU QUI SOC ? SOC L'ARNAU

    ResponElimina
  7. Hola som el jordi,l'Alba i la Núria Cunill estem repasant la informacio dels volcans; Ens han quedat moltes ganes de saber moltes més coses sobre els volcans.
    Petonets

    ResponElimina